Om Meg

Hei, jeg heter Nina og er alkoholiker
Mamma til Elise 26 og Fredrik 23,
Tidligere leder i arbeidslivet, nå student. Har et brennende ønske om å vise andre i min situasjon at det finnes et godt liv uten alkohol.

Jeg er ekte Kongsvinger-jente og trives egentlig med det. Min oppvekst var innafor, for å si det sånn. Ikke noe alvorlig eller uvanlig gjorde at jeg ble den jeg er i dag. Jeg vokste opp med mamma, pappa, storebror og en golden retriver på Rasta. Etter hvert skilte foreldrene mine seg og vi tok forandringene som de kom. Alle møter vi endringer i livet og slik fortsatte det. Det er hverdagene vi vokser på og det er det som former oss.

I begynnelsen av tjue årene ble jeg tobarnsmamma og mente at nå hadde jeg funnet meningen med livet. Det er jo sånn det føles når man opplever det største og fineste som finnes – to små, selvfølgelig de vakreste, klokeste og beste, ble gitt meg.

Arbeidslivet ble så en meget viktig del fremover. Jeg jobbet meg oppover og trivdes. Jeg var stolt av jobben min. Helt til det en dag hadde gått for langt. Jeg følte meg fanget av krav og forventninger jeg ikke lenger klarte å innfri. Jeg fant en flukt. En flukt det skulle bli enda vanskeligere å komme seg ut av – alkoholisme.

Livet mitt nå? Fantastisk ❤️

Hva skjedde? Jeg fant en vei ut. Og så prioriterte jeg den veien og meg selv. Jeg brenner for å få andre i min situasjon til å se hva livet kan bli. Det finnes hjelp og løsninger – alle kan få det bedre, til og med bra 🤗