Tren med meg …

Jeg er verken PT eller noen annen ekspert (på dette området:)), så tren med forsiktighet 

Legg på vekter etter hva som passer deg – begynn forsiktig! Kanskje bare stang uten vekter til å begynne med?

Mandag: Styrke armer

Oppvarming – løpe eller gå 1,5 km på mølle 

Styrke:

3×3 Barbell gulv til over hodet middels grep – prøv med bare stang til å begynne med for å få inn riktig løfteteknikk

3×10 Benkpress

3×10 Brystpress m vaier

3×10 Nedtrekk bredt grep 

3×10 Sidehev m manualer

3×10 Fronthev m manualer

3×10  Benkpress m manualer

Tirsdag: Løpe

Oppvarming – gå på mølle til kroppen føles klar

Løpe:

5-7 km mølle eller det som er passende utfordrende for deg

Onsdag: Styrke bein, rumpe og mage

Oppvarming – Coopertesten eller powerwalk på mølle

Styrke:

3×8 Sqout med vektstang

3×10 Beinpress

3×10 Tåhev med stang

3×10 Hiptrust

3×10 Leg extensions

3×12 Mage

Og en til

Torsdag: Løpe 

Oppvarming – Powerwalk med stigning til du er god og varm

Løpe:

5-7 km mølle eller passende – husk, du skal være sliten og svett 😉

Fredag: Styrke

Velg mandag eller tirsdag 

Gjør treningen til noe fint – noe som er ditt eget og du ønsker for deg selv. Din tid som du bestemmer over. Push deg litt ekstra for å komme i gang – du vil ikke angre – det garanterer jeg.

Klem fra Nina

Nina Lea

Nina, 50 år fra Kongsvinger. En helt vanlig mamma med to barn - Elise 27 og Fredrik 24. Samboer med Peder. Jeg var leder mesteparten av min yrkeskarriere. Hadde et godt liv med de normale utfordringene hvor livet skjer på livets premisser. Alkohol startet med kos og moro i ungdommen - ingenting unormalt. Helt til det kom smygende med økende inntak ettersom pausene det ga meg føltes nødvendig. Jeg tok ikke signalene på alvor. Skjøv det foran meg. Dagen kom da jeg satt i sengen med glasset i hånda, kartongen i skittentøysdunken - jeg hadde dratt det for langt - jeg var blitt alkoholiker. Etter avrusning med påfølgende opphold på klinikk og god lærdom fra likemenn. er jeg nå en god porsjon rikere. Både på livserfaring og i forhold til mine drikkevaner - og jeg brenner for å dele min kunnskap.

Legg igjen en kommentar