Du og jeg – endelig

Vi er tilbake. Tilbake i paradiset vårt. Aegina har alltid vært spesielt for oss. Vi har opplevd mye sammen her over mange år – både du og Fredrik – sammen med meg. Men nå er det du og jeg, Elise som er her igjen.

Etter mange år med for mye alkohol. For mange bekymringer, lovnader, nedturer, lovnader igjen, skuffelser og ja, mamman din var ikke mamman din. Men nå er vi tilbake her – og denne gangen tror jeg at jeg skal klare å holde meg edru. Du har sluppet meg inn og jeg vet konsekvensene hvis jeg tar det det første glasset.

Nå starter turen vi har ventet på – og jeg skal være tilstede.

Nina Lea

Nina, 50 år fra Kongsvinger. En helt vanlig mamma med to barn - Elise 27 og Fredrik 24. Samboer med Peder. Jeg var leder mesteparten av min yrkeskarriere. Hadde et godt liv med de normale utfordringene hvor livet skjer på livets premisser. Alkohol startet med kos og moro i ungdommen - ingenting unormalt. Helt til det kom smygende med økende inntak ettersom pausene det ga meg føltes nødvendig. Jeg tok ikke signalene på alvor. Skjøv det foran meg. Dagen kom da jeg satt i sengen med glasset i hånda, kartongen i skittentøysdunken - jeg hadde dratt det for langt - jeg var blitt alkoholiker. Etter avrusning med påfølgende opphold på klinikk og god lærdom fra likemenn. er jeg nå en god porsjon rikere. Både på livserfaring og i forhold til mine drikkevaner - og jeg brenner for å dele min kunnskap.

Dette innlegget har 8 kommenta

 1. Kari Elisabeth

  Jeg følger deg på snapp, har kjøpt boka di som jeg skal lese snart, jeg beundrer deg for det du har fått til, så gleder meg til å følge deg videre, du er rå tøff og ikke minst kjempeflink i det du har klart å komme deg ut av, og det du klarer å fortelle alle oss andre om livet ditt, før og nå🥰

  1. Nina Lea

   Tusen tusen takk, så hyggelig å høre. Det motiverer 🥰 takk for at du følger ❤️

   1. Mari

    Du er flink til å ta oss med inn i ditt liv/tanker og følelser💓Jeg må se på deg hver kveld uansett om det kan bli seint😊TAKK💓

    1. Nina Lea

     Så utrolig hyggelig skrevet. Tusen takk – og takk for at du følger og liker. Det motiverer meg. Ønsker deg alt godt – klem fra Nina

 2. Right here is the right website for anybody who wants to understand this topic.
  You realize a whole lot its almost hard to argue with
  you (not that I actually would want to…HaHa). You certainly put
  a new spin on a subject that’s been discussed for decades.
  Wonderful stuff, just excellent!

 3. Currently it looks like Drupal is the preferred blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 4. I do believe all of the ideas you’ve offered to your post.
  They’re really convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are too short for beginners.
  Could you please extend them a bit from next time?
  Thanks for the post.

Legg igjen en kommentar