Endelig

Dette har jeg ventet lenge på – men nå er jeg her igjen. Vi har ankommet hytta i Flåbygd der kajakken min ligger. I dag tidlig 04.34 hadde jeg klokka på vekking. Sola skulle stå opp 04.51 og jeg ville ha det med meg. Og så håpet jeg selvfølgelig at jeg ville få se beveren i år også – og det fikk jeg. Det var helt stille på vannet da jeg padlet mot stedet jeg vet han har hiet sitt. Rett ved der soloppgangen er finest. Det skjedde ingenting – jeg trodde en stund menneskene på et eller annet vis hadde fjernet ham. Men så – der kom han. Rett mot meg kom han prustende. Det var blikk stille rundt oss, helt fantastisk og jeg tenkte at ingen i hele verden opplevde et finere øyeblikk en meg. Og så – som vanlig slår han med halen et par ganger i vannet før han forsvinner under. Han vil ha meg vekk – jeg er for nære. For der inne ser jeg hiet hans. Egentlig så er hele strandkanten her fullt av kvist og kvast han har samlet.

På veien tilbake har to flokker ender også våknet – de seiler så stille på begge sider av sjøen. En måke blir stresset av at jeg forstyrrer. Den har nettopp fanget en fisk til frokost og mister den i det den letter. Likte nok ikke at jeg kom så nære. Alt dette gjør som vanlig at jeg tenker over situasjonen min. Nå og før. Det finnes ingen likheter med dette og det å ligge i senga og drikke hele døgnet. Det var samme om det var natt eller dag, tirsdag eller lørdag – bare som mål å bli “waisted”, bomull i hodet. Ja, nå er jeg alt annet enn det. Jeg er våken og tilstede, full av takknemlighet over hvilke muligheter jeg har. Og jeg akter å benytte meg av dem.

https://t.snapchat.com/YdZCYKlo

Legg meg til på snap: ninalea_3

Nina Lea

Jeg er Nina, kjæreste, mamma, datter, søster og en venn for den som vil. 48 år, født og oppvokst på Kongsvinger. Mamma til Elise (25) og Fredrik (23). Hvem jeg er, sånn helt personlig er jeg i ferd med å finne ut. Det er vel det jeg jobber mest med for tiden, sammen med studiene "Helsesekretær".

Dette innlegget har èn kommentar

  1. Wenche

    For en fantastisk naturopplevelse! Var liksom med deg på turen🥰

Legg igjen en kommentar