Noen ganger erè ålright …

Odd Børretzen var fin, syns jeg. Og noen dager er det helt all right. I går var en sånn dag – ja, i dag også egentlig. Men det var i går jeg begynte å tenke på det. Det var vel egentlig takknemligheten som slo til igjen. Jeg kjente på en veldig takknemlighet over livet. Det hender jeg gjør det og det er fantastisk. Jeg kjente en stor takknemlighet over å bare være tilstede – frisk og opplagt. Vi har alle bekymringer og ting som venter, men allikevel er jeg blitt flinkere til å kjenne etter at jeg kan være lykkelig selv om ikke alt er perfekt.

Jeg skulle ha venninner på besøk også, og kjente at dette gjorde meg glad. Og så slo det meg – jeg er ferdig med å fikse fasaden. Jeg trenger ikke det. Jo da, jeg dekket bordet og kjøpte noen blomster for å gjøre det hyggelig men that`s it. Ferdig med de greiene der med å bevise for andre hvor fint og godt jeg har det. For hvordan jeg har det inni meg, det fikk jeg av de som kom. De fantastiske venninnene mine fra gamle dager – vi skravlet som vi gjorde før. Vi lo så vi skreik av tidligere hendelser. Herregud så glad jeg er for at jeg har levd livet mitt med gode venner og fortsatt kan gjøre det.

Takk til Helga som sto for hudpleien og takk til Elisemin som stilte opp for mamman sin.

Nina Lea

Nina, 50 år fra Kongsvinger. En helt vanlig mamma med to barn - Elise 27 og Fredrik 24. Samboer med Peder. Jeg var leder mesteparten av min yrkeskarriere. Hadde et godt liv med de normale utfordringene hvor livet skjer på livets premisser. Alkohol startet med kos og moro i ungdommen - ingenting unormalt. Helt til det kom smygende med økende inntak ettersom pausene det ga meg føltes nødvendig. Jeg tok ikke signalene på alvor. Skjøv det foran meg. Dagen kom da jeg satt i sengen med glasset i hånda, kartongen i skittentøysdunken - jeg hadde dratt det for langt - jeg var blitt alkoholiker. Etter avrusning med påfølgende opphold på klinikk og god lærdom fra likemenn. er jeg nå en god porsjon rikere. Både på livserfaring og i forhold til mine drikkevaner - og jeg brenner for å dele min kunnskap.

Dette innlegget har 8 kommenta

 1. follower hack tiktok

  Nice answers in return of this question with real arguments and telling everything regarding that.

 2. Right here is the right webpage for anyone who
  would like to understand this topic. You realize a whole
  lot its almost tough to argue with you (not that I actually would
  want to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a topic that’s been written about for a long time.

  Wonderful stuff, just great!

 3. google maps seo

  Hi! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

 4. GMB CTR

  What i don’t realize is in fact how you are now not really much more smartly-liked than you might be right now. You are so intelligent. You know therefore significantly with regards to this matter, produced me in my view imagine it from so many numerous angles. Its like women and men are not interested unless it?¦s one thing to do with Girl gaga! Your individual stuffs great. At all times maintain it up!

 5. Hey, you used to write wonderful, but the last few posts have been kinda boringK I miss your great writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

 6. puravive reviews

  What Is Puravive? The Puravive weight loss aid is formulated using eight clinically proven natural ingredients.

 7. Leanotox

  I think this site holds some real wonderful info for everyone. “The individual will always be a minority. If a man is in a minority of one, we lock him up.” by Oliver Wendell Holmes.

Legg igjen en kommentar