Mer enn jeg fortjener

Ord blir fattige. Jeg finner ikke de riktige – ordene som beskriver hva jeg føler når de rundt hjelper meg. De stiller opp, setter seg selv på vent for min skyld.  Meg – en som sviktet og bare tenkte på seg selv. Syntes synd på seg selv. 

Å se samholdet vi har, å riktig kjenne ekte omsorg – det er stort. Det er et bevis på kjærlighet og det å virkelig bry seg. For min del gjør dette meg sterkere. Det gjør at veien jeg nå går, blir lettere å holde seg på. Hvis jeg allikevel skulle snuble, så vet jeg at døra er åpen. At jeg har noen som fanger meg opp. Så lenge jeg er villig ….

Nina Lea

Nina, 50 år fra Kongsvinger. En helt vanlig mamma med to barn - Elise 27 og Fredrik 24. Samboer med Peder. Jeg var leder mesteparten av min yrkeskarriere. Hadde et godt liv med de normale utfordringene hvor livet skjer på livets premisser. Alkohol startet med kos og moro i ungdommen - ingenting unormalt. Helt til det kom smygende med økende inntak ettersom pausene det ga meg føltes nødvendig. Jeg tok ikke signalene på alvor. Skjøv det foran meg. Dagen kom da jeg satt i sengen med glasset i hånda, kartongen i skittentøysdunken - jeg hadde dratt det for langt - jeg var blitt alkoholiker. Etter avrusning med påfølgende opphold på klinikk og god lærdom fra likemenn. er jeg nå en god porsjon rikere. Både på livserfaring og i forhold til mine drikkevaner - og jeg brenner for å dele min kunnskap.

Legg igjen en kommentar