Herregud, som jeg savner det …..

Bare snu døgnet – hvis jeg vil

Bare koble ut – hvis jeg kan 

Ingen bekymringer

Ingen grublerier

Ingen viktige tanker 

Bare jeg i et rom, for meg selv, med mitt, inne i mitt eget hodet – i boblen med en følelse av bomull 

Jeg og glasset- kun med tanke for det neste 

Den avhengige blir ikke frisk. Nei, arbeidet fortsetter 24/7. Men legger man seg edru – vil man mest sannsynlig våkne edru. 

Jeg lærer mye – i fellesskapet jeg er så heldig å være en del av. Jeg er alltid velkommen, samme hva. Om jeg skulle velge feil, så vet jeg at døra alltid vil være åpen – uten å bli møtt av dømmende blikk eller ord. Jeg kan være meg selv på godt og vondt, og jeg kan kjenne meg igjen. Vi er forskjellige, men like. 

Fortidens skam gir meg dagens takknemlighet, men jeg må passe meg for morgendagens forventninger …… 

Nina Lea

Nina, 50 år fra Kongsvinger. En helt vanlig mamma med to barn - Elise 27 og Fredrik 24. Samboer med Peder. Jeg var leder mesteparten av min yrkeskarriere. Hadde et godt liv med de normale utfordringene hvor livet skjer på livets premisser. Alkohol startet med kos og moro i ungdommen - ingenting unormalt. Helt til det kom smygende med økende inntak ettersom pausene det ga meg føltes nødvendig. Jeg tok ikke signalene på alvor. Skjøv det foran meg. Dagen kom da jeg satt i sengen med glasset i hånda, kartongen i skittentøysdunken - jeg hadde dratt det for langt - jeg var blitt alkoholiker. Etter avrusning med påfølgende opphold på klinikk og god lærdom fra likemenn. er jeg nå en god porsjon rikere. Både på livserfaring og i forhold til mine drikkevaner - og jeg brenner for å dele min kunnskap.

Legg igjen en kommentar